Diari Més

Obituari

Mor el caporal de la Policia Local de Vila-seca Francisco Pérez

El decés es va produir després que comencés a trobar-se malament quan estava fent exercici fora de servei

Imatge del caporal compartida per l'alcalde de Vila-seca a les xarxes socials.

Mor el caporal de la Policia Local de Vila-seca Francisco Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de la Policia Local de Vila-seca està de dol després de la mort, aquest cap de setmana, del jove caporal Francisco Pérez Carrillo, de 42 anys. El caporal va morir fora de servei després de trobar-se malament quanrealitzava exercici al complex de Piscines Vila-seca. Els serveis sanitaris el van intentar reanimar però finalment, va morir a l'Hospital Joan XXIII, on va ser traslladat.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, publicava ahir un missatge de dol públic a les xarxes socials: «Avui és un dia molt trist per a la gran família municipal i per a la nostra comunitat. Ahir, ens va deixar sobtadament el jove caporal de la Policia Local de Vila-seca, Francisco Pérez Carrillo. Descansa en pau amic Quico!», deia en el missatge públic.

Per la seva banda, tota la corporació municipal ha expressat el seu condol a la família i amics del caporal públicament. Segons fonts municipals, Francisco Pérez Carrillo realitzava tasques de proximitat amb la comunitat i era molt conegut al municipi de Vila-seca.

tracking