Diari Més

Mobilitat

El trenet turístic d'Altafulla torna amb un horari més ampli

El recorregut té una durada d’una hora

Imatge del trenet turístic.

El trenet turístic d'Altafulla torna amb un horari més ampliAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eltrenet turístic d'Altafulla ja es troba en funcionament des de la setmana passada. Aquest recorregran part dels nuclis urbans d’Altafulla enllaçant d’aquesta manera la zona del barri marítim, amb major afluència de visitants a l’estiu, i la part cèntrica del municipi com la Vila Closa i els seus voltants. El recorregut té una durada d'una hora.

S'ha recuperat algunes parades, com lade la Ronda,i s'han ampliat els horaris per tal de funcionar com a «mitjà de transport municipal», explica la regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz.

Elshorarisde sortida s’inicien a la plaça dels Vents a les 11, 12 i 13 hores, al matí; i a la tarda i nit, a les 18, 19, 20, 21, 22 i 23 hores, de dilluns a diumenge.

El vehicle, que funciona ambtecnologia híbrida,circula a una velocitat màxima de 25 km/h i redueix els gasos d'emissió en més d'un 40 % respecte als convencionals i gaudeix de més autonomia que un vehicle elèctric.

El trenet compleix amb totes lesmesuresque marquen les autoritàries per la pandèmia de la Covid-19 com la neteja de mans amb gel desinfectant, l’ús de la mascareta i la distància social.

Preus

El preu del bitllet senzill per un únic viatge és de 3,30 euros, mentre que per 4,50 euros se’n pot gaudir durant tot el dia. L'abonamentde cap de setmana (2 dies) està fixat en 6 euros, i 4 euros per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65; el setmanal (7 dies) està fixat en 25 euros, i 10 euros per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65, i el mensual, 40 euros, i 18 euros per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65.

tracking