Diari Més

Successos

Tres ocupes s'enfronten amb violència als Mossos a Salou i acaben detinguts

Van ser enxampats mentre intentaven accedir a un habitatge del carrer Carles Roig i van intentar impedir el pas a la policia de forma violenta

Un agent dels Mossos d'Esquadra

Un agent dels Mossos se salta el confinament i acaba amonestatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres ocupes es van enfrontar ahir de forma molt violenta als agents de la Unitat ARRO dels Mossos d’Esquadra quan van ser enxampatsin fragantiintentant ocupar un habitatge al municipi de Salou. Lluny de desistir quan va arribar la policia, els tres homes van intentar ocupar el pis bloquejant, fins i tot, la porta d’entrada per impedir el pas del agents i resistint-se de forma molt violenta a abandonar l’habitatge.

Els fets van produir-se, ahir, al voltant de les tres de la tarda al carrer Carles Roig. Els veïns d’un edifici van avisar el propietari d’un habitatge d’aquest carrer de què tres homes estaven intentant ocupar casa seva. L’home va avisar els Mossos d’Esquadra i, quan van arribar els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana, es van trobar que els tres ocupes mostraven una actitud molt hostil i agressiva contra ells, fins al punt que van començar a llençar-los objectes i, un cop ja dins de l’habitatge, van col·locar diversos objectes a la porta d’entrada per impedir el pas dels ARRO que intentaven fer-los fora del pis ja ocupat.

L’agressivitat dels tres ocupes els va portar fins i tot a abraonar un gos de raça perillosa que duien contra els agents policials. Finalment, els agents de la unitat ARRO dels Mossos d’Esquadra van aconseguir entrar a l’habitatge, reduir els tres ocupes i detenir-los. Segons ha informat el cos de Mossos d’Esquadra, els tres homes no van deixar de mostrar una actitud altament violenta contra els agents.

Els tres detinguts són tres homes de 32, 40 i 42 anys, dels quals consta la seva darrera residència als municipis de l’Hospitalet del Llobregat, Salou i Santa Coloma de Gramenet, respectivament. Als tres ocupes se’ls imputen els presumptes delictes d’ocupació il·legal, desobediència i atemptat contra els agents de l’autoritat i un delicte d’amenaces.
tracking