Diari Més

Salut notifica un increment de 39 nous positius per coronavirus a les comarques de Tarragona

La majoria s'han registrat a la regió sanitària del Camp de Tarragona i dos d'ells, a residències

L'equip de mostres d'Atenció Primària de Lleida preparant-se per fer proves PCR en una residència.

Salut notifica un increment de 39 nous positius per coronavirus a les comarques de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 39 nous positius percoronavirusdiagnosticats ambprovesPCR s'han acumulat a les xifres oficials que el departament de Salut dona sobre les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Dels 39 nous casos, dos corresponen a positius registrats a residències de gent gran, també al Camp de Tarragona.

Així, al Camp de Tarragona se n'han sumat 27 i 10 a les Terres de l'Ebre. No hi ha variació respecte de les xifres de víctimes mortals itampocde les altes hospitalàries.

Catalunya

Catalunya ha sumat 816 nous positius per covid-19 respecte al balanç de fa 24 hores, segons les últimes dades del Departament de Salut. Són 455 casos més que els sumats en l'anterior balanç. Això situa la xifra global de positius en 76.318. De tots els casos nous, 253 corresponen a la regió sanitària de Barcelona ciutat, 242 a la de Lleida (190 dels quals al Segrià) i 152 a la metropolitana sud, on s'hi inclou l'Hospitalet de Llobregat, municipi on en els últims dies s'ha constatat un augment de casos.

Pel que fa a les morts, les funeràries n'han reportat una de nova, vuit menys que dissabte, i la xifra total és de 12.617.

tracking