Diari Més

L'Ajuntament de Salou, disconforme amb la suspensió judicial del tancament de la discoteca Tropical

Considera que la resolució del jutge s'ha pres sense valorar les proves de què disposa el consistori i que van provocar el tancament

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Salou.

L'Ajuntament de Salou, disconforme amb la suspensió judicial del tancament de la discoteca TropicalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou ha mostrat aquest divendres la seva contrarietat per la decisió del Jutjat número 2 del Contenciós Administratiu de suspendre el tancament de la discoteca Tropical que havia decretat el consistori per incompliment de les normes sanitàries.

En un comunicat, l'ajuntament afirma que la decisió judicial s'ha pres, «sense haver entrat a valorar prèviament les actes aixecades per la policia local i altres elements de prova».

Amb tot, afegeix la nota, el jutjat ha emplaçat a l'Ajuntament a un tràmit d'audiència, «en la qual es posaran a disposició totes les proves perquè el jutge pugui valorar i resoldre». Segons l'ajuntament,aquestes proves acrediten que el local, «no va respectar les mesures i normes dictades per les autoritats sanitàries, posant en risc la salut de les persones».

El consistori valora el fet que la resolució judicial sí que manté el tancament de les altres dues discoteques que van ser expedientades i tancades al mateix temps que Tropical.

El mateix comunicat recordava les declaracions de l'alcalde, Pere Granados, en les quals apel·lava a la responsabilitat individual i col·lectiva, «davant el risc de contagi. Des de l'Ajuntament sempre garantirem prioritàriament la salut i la seguretat de les persones i no permetrem cap activitat que la posi en perill».

MÉS INFORMACIÓ

El jutge anul·la el tancament de 15 dies de la discoteca Tropical de Salou

tracking