Diari Més

El Camp de Tarragona suma una nova víctima i ja són 400 les persones mortes per coronavirus

La regió sanitària no registrava cap mort des del passat dia 21 de juny

Imatge de l'Hospital Joan XXIII, on s'ha adaptat la zona C de la sisena planta per casos de COVID-19.

Santa Tecla i Joan XXIII adapten part d'una planta per casos de coronavirusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària del Camp de Tarragona ha registrat una nova víctima mortal, segons les dades que ha donat a conèixer el departament de Salut. La xifra acumulada és de 400 víctimes des de l'inici de la pandèmia. Es tractaria d'una defunció que es va produir el passat dia 9.

Amb aquesta mort la zona del Camp de Tarragona trenca un llarg nombre de dies sense víctimes. Segons les xifres d'èxitus facilitades per Salut, la darrera defunció es va registrar, al Camp de Tarragona, el dia 21 de juny.

Pel que fa al nombre de casos positius de Covid-19 amb proves PCR, les últimes 24 hores només se n'ha afegit un, situant la xifra global en 2.220 casos. Novament la revisió de les dades que realitza el departament de Salut fa que, en el cas de les residències de gent gran aquest dissabte es comptabilitzi un cas menys que divendres, quedant en 472.

S'ha sumat una nova alta hospitalària, situant-se el total en 1.146.

En el cas de les Terres de l'Ebre, les dades facilitades aquest dissabte assenyalen 5 nous casos positius de contagi de coronavirus, arribant a la xifra de 358 persones. Les xifres d'altes hospitalàries (129) i de defuncions (45) es mantenen inalterables.

tracking