Diari Més

Judicial

El jutge anul·la el tancament de 15 dies de la discoteca Tropical de Salou

L'Ajuntament ho va decretar ahir després del desallotjament de tres discoteques la matinada de diumenge

Imatge de la discoteca i el restaurant Tropical de Salou.

Una discoteca de Salou denuncia persecució policial després de 135 inspeccions en 9 mesosGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge ha anul·lat el tancament de 15 dies de la discoteca Tropical de Salou decretat per l'Ajuntament per incomplir les normes de la desescalada, segons informa la patronal del sector de l'oci nocturn Fecarsam.

El tancament de 15 dies va ser decretat per l'Ajuntament després del desallotjament de tres discoteques a la matinada de diumenge passat per incomplir les normes de la desescalada en haver-hi concentracions de gent.

Tropical va presentar un recurs contenciós-administratiu amb petició de mesures cautelaríssimes demanant al jutge que deixés sense efecte el tancament.

Aquest matí s'ha celebrat una vista i el jutge ha donat la raó a la discoteca, que obrirà aquesta mateixa nit.

El tancament es va decretar per quatre atestats de la Policia Local, tres d'ells sense concretar els incompliments i el quart, que sí que els detalla, datat el 31 de juny (aquest mes té 30 dies).

Tropical ha denunciat recentment «persecució policial» a l'haver estat objecte de 135 inspeccions en nou mesos per part de la Policia Local i, en algunes ocasions, tres en el mateix dia.

La nit del desallotjament, el propietari de la discoteca va alertar al 112 que hi havia una multitud concentrada al carrer en no permetre'ls entrar, ja que l'aforament està limitat al 40% (l'obligatori és el 50%) per reduir el risc de contagi del coronavirus.

Es dona el cas que poc abans, la discoteca havia superat una inspecció administrativa dels Mossos d'Esquadra.

El jutge també ha tingut en compte que les aglomeracions eren a l'exterior de el local, mentre que a l'interior, com acrediten les càmeres de seguretat, es complia la restricció de l'aforament.

MÉS INFORMACIÓ

L'Ajuntament de Salou clausura els tres locals d'oci nocturn que van incomplir la normativa de seguretat sanitària

tracking