Diari Més

Successos

Dos ferits, un d'ells greu, en un tiroteig en un bar a Vilafortuny

Els fets han passat durant la matinada de divendres i els Mossos han detingut una persona

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides després que es produís un tiroteig durant una baralla en un bar a Cambrils.Els fets han passat durant la matinada de divendres a l'avinguda Vilafortuny.

Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís a les2.09 hores d'aquesta matinada alertant ques'havien sentit diversos trets. Diverses dotacions dels Mossos i la Policia Local s'han desplaçat al lloc dels fets, on han localitzat dues persones ferides per arma de foc.

Una de les dues persones ferides en aquest tiroteig està en estat greu i ha hagut de ser ingressat a la UCI. Fonts de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona confirmen a l'ACN que està estable, dins de la gravetat.

Pel que fa a l'altre ferit, va ser traslladat a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Segons informen fonts de l'hospital, té una ferida per arma de foc en una cama i el seu estat és menys greu.

La policia ha establert un dispositiu que ha permès detenir l'autor dels trets com a presumpte autor de temptativa d'homicidi. La detenció s'ha fet cap a les quatre de la matinada prop del lloc dels fets. Els agents han recuperat l'arma amb la qual s'haurien disparat els trets. La DIC ha obert una investigació per esclarir els fets.

tracking