Diari Més

Creixen els positius per covid a Tarragona i l'Ebre amb 19 casos més

També s'han registrat dos contagis a residències

L'equip de mostres d'Atenció Primària de Lleida preparant-se per fer proves PCR en una residència d'Aitona.

Creixen els positius per covid a Tarragona i l'Ebre amb 19 casos mésACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han augmentat el nombre de casos per coronavirus en les darreres 24 hores. El nou informe del Departament de Salut ha registrat 7 positius a Tarragona que incrementen el total a 2.219. A l'Ebre s'han comptabilitzat 12i la xifra ja és de 353.

Pel que fa al nombre de positius confirmats a residències, a Tarragona n'hi ha hagut dos més (473), mentre que a l'Ebre es manté en 20. El nombre de defuncions no ha variat i es troba en 399 a Tarragona i 45 a l'Ebre.Finalment, la dada d'altes en centres hospitalàris tampoca ha canviat i segueix en 1.145 i 129, respectivament.

Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 75.141 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.175 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 43.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.119 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.103 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Quant a la comarca del Segrià, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 2.974 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, dels quals 137 han mort amb la COVID-19.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.607 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.896 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.111 a una residència i 799 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

tracking