Diari Més

Concentració sindical davant la planta d'IQOXE Emulsiones per l'accident mortal

CCOO i UGT reclamen més seguretat a les químiques de Tarragona

Imatge de la planta d'IQOXE Emulsiones Poliméricas a Vila-seca.

En estat greu un treballador d'IQOXE en precipitar-se des d'uns deu metresIQOXE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats CCOO i UGT reclamen més seguretat a les químiques de Tarragona després de la mort dimecres d'un operari de manteniment a les instal·lacions d'IQOXE Emulsiones Poliméricas, la cinquena víctima mortal en 18 mesos, segons informen els dos sindicats.

CCOO i UGT assenyalen que són vigents les reivindicacions de més seguretat laboral fetes durant la vaga del sector el passat 19 de febrer, després de l'explosió mortal d'IQOXE del passat 14 de gener.

Els dos sindicats anuncien que els seus delegats es concentraran demà al migdia davant la planta d'IQOXE de Vila-seca per condemnar l'últim accident, exigir més seguretat i manifestar el seu condol i suport als companys i companyes de la víctima.

També reclamen la màxima celeritat en la investigació i demanen a la direcció d'IQOXE que s'extremin les mesures de seguretat a la planta d'emulsions per evitar que es produeixin nous accidents.

L'accident es va produir dimecres a les instal·lacions d'IQOXE Emulsions Polimèriques a Vila-seca (Tarragonès) abans de les nou del matí i l'operari va morir unes hores després a l'Hospital Joan XXXIII de Tarragona, on havia ingressat en estat crític.

La víctima és un empleat de l'empresa de manteniment subcontractada Dominion i l'accident va passar quan s'havia acabat la revisió d'un muntacàrregues, per causes que encara es desconeixen.

tracking