Diari Més

Policial

Els Mossos detenen dos homes i desmantellen una plantació de 1293 plantes de marihuana a Prades

La investigació es va iniciar el passat mes de maig

Imatge de la plantació.

Els Mossos detenen dos homes i desmantellen una plantació de 1293 plantes de marihuana a PradesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Camp – Priorat van detenir ahir dos homes de 45 i 46 anys, tots dos de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

El desmantellament de la plantació de marihuana es va portar a terme ahir al matí després d’una investigació que es va iniciar el passat mes de maig. Durant aquests mesos, els investigadors van fer diverses gestions que van permetre identificar dos homes com a principals sospitosos de la plantació.

Ahir, agents de la Unitat d’Investigació juntament amb equips de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van fer l’entrada a la casa situada al municipi de Prades. Allà es van localitzar 1293 plantes d’una alçada aproximada de 50 cm. A més, també es van intervenir 100 làmpades, 7 filtres, 34 ventiladors, 7 aparells d’aire condicionat, 7 extractors i un centenar de transformadors.

D’altra banda, amb l’ajuda d’un tècnic de l’empresa elèctrica es va localitzar una escomesa amb connexió fraudulenta i es va tallar.

Els investigadors van detenir durant l’entrada els dos homes investigats els quals es trobaven a l’interior de l’immoble en el moment de l’entrada i perquisició.

Els detinguts passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

tracking