Diari Més

Successos

Una baralla mutitudinària acaba amb dos trets a Cambrils

Es va produir a l’avinguda Vidal i Barraquer, no hi va haver cap ferit i l’arma podria ser de fogueig

Els fets van succeir a un bar de l'avinguda Vidal i Barraquer.

Una baralla mutitudinària acaba amb dos trets a CambrilsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una baralla entre un grup de 20 persones d’ètnia gitana va acabar amb dos trets a terra dissabte al vespre a les 20.30 hores al Bar Rincón de la Alegria, a l’avinguda Vidal i Barraquer de Cambrils. No obstant això, no hi va haver cap ferit i els Mossos d’Esquadra no van trobar les bales de l’arma en arribar al lloc dels fets, amb la qual cosa pensen que aquesta podria ser de fogueig.

Diverses trucades al 112 van avisar als Mossos d’Esquadra perquè es personessin al local cambrilenc. Tot va començar quan un vehicle va estacionar enmig de l’avinguda de la localitat del municipi del Baix Camp, creant una considerable retenció dels vehicles que venien darrere. Segons un testimoni, uns clients d’ètnia gitana que es trobaven a la terrassa del bar van cridar l’atenció al conductor, el qual va respondre traient una arma blanca amb l’ànim d’atacar els que l’havien increpat. Aquests van aconseguir prendre l’arma al conductor, qui va acabar marxant.

Al cap d’una estona, però, el mateix individu va tornar al lloc dels fets, amb un altre vehicle, negre i amb els vidres tintats, i va sortir amb una arma, suposadament de foc, amb la qual va disparar dos trets a terra i va fugir. L’atacant es va acostar a un dels clients en el moment en què va disparar, el qual va assegurar posteriorment als Mossos d’Esquadra que no el coneixia de res i no va voler posar cap denúncia.

Segons un altre testimoni d’un local pròxim al que es va produir a l’episodi, les dues parts es van barallar en el moment en què l’atacant va arribar per segon cop al bar, on hi va haver cops de puny i fins i tot van volar taules i cadires. Un cop es van sentir els dos trets, els clients que es trobaven a la terrassa d’aquest altre negoci van entrar dins el local espantats i fins i tot una nena petita es va posar a plorar en veure què passava. Per altra banda, una dona va patir un atac d’ansietat i va haver de ser atesa després pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ara per ara, la policia desconeix si els involucrats en la baralla es coneixien i tenien una mala relació o l’atacant simplement va actuar de tal manera després que els clients del bar li cridessin l’atenció. És per això que els agents dels Mossos duran a terme gestions amb els testimonis dels fets per esbrinar realment els motius de la baralla. A més, no van aconseguir la matrícula de cap dels dos cotxes amb els quals va arribar l’home armat i, per això, la Policia Local de Cambrils estaria duent a terme revisions de càmeres de seguretat per identificar a l’agressor.

tracking