Diari Més

Energia

SOREA instal·la panells fotovoltaics que abasteixen el 100% d'energia el dipòsit Ebre – Salou

L'excedent d'energia generada s'exportarà a la xarxa de distribució en règim de compensació

Imatge dels panells fotovoltaics instal·lats.

SOREA instal·la panells fotovoltaics que abasteixen el 100% d'energia el dipòsit Ebre – SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SOREA, companyia gestora del cicle integral de l'aigua, ha posat en marxa una instal·lació fotovoltaica a la coberta del dipòsit Ebre - Salou que permet abastir d'energia el 100% de la instal·lació. La seva potència és de 6,4kWpi produeix 10.516 kWh/any.

Aquesta instal·lació s'ha dut a terme durant el mes de juny en el dipòsit, situat a Salou, que gestionaSOREAdins del servei d'aigua potable de la Mancomunitat gestora de recursos hídrics de Salou - Vila-seca. Aquesta actuació s'emmarca dins del Pla d'Inversions que es realitza anualment a les instal·lacions d'abastament d'ambdós municipis.

L'objectiu d'aquests panells fotovoltaics és subministrar energia renovable al bombament ubicat a la mateixa instal·lació, que té un consum actual de 8.145 kWh/any. Com que la nova instal·lació produeix 10.516 kWh/any, l'excedent d'energia generada s'exportarà a la xarxa de distribució en règim de compensació. Per tant, amb l'energia generada es cobriria al 100% les necessitats de consum de la instal·lació del dipòsit Ebre Salou, que subministra aigua al municipi de Salou i al nucli turístic de la Pineda.

tracking