Diari Més

Serveis

L'Ajuntament de Sarral aprova la construcció de la sala de vetlles

Se situarà al costat del cementiri i compta amb un pressupost de 430.000 euros

Cementiri de Sarral.

cementiri de SarralAjuntament de Sarral.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sarral comptarà properament amb una sala per a vetllar els difunts, després que s'hagi aprovat el projecte al plenari del passat dijous. Actualment, les vetlles s’han de fer en altres poblacions del voltant.

«Som un poble de 1.700 habitants i la sala de vetlles és necessària. És un servei bàsic i per aquest motiu hem apostat perquè la gestió sigui municipal», explicaJaume Fornés, alcalde de Sarral.

La sala de vetlles s’aixecarà en sòl de propietat municipal, al costat del cementiri i a peu de carretera. L’equipament tindrà uns 300 metres quadrats: una sala principal de 170 m2, cotxera, sala pel difunt, un aparcament, vestíbul, serveis i també un porxo de 40 m2 amb un gran jardí a l’entrada. El disseny arquitectònic inclou l’alabastre, un guix emblemàtic i de llarga tradició artesana que perviu a Sarral.

El projecte era un compromís electoral de la FIC i d’ERC - que comparteixen ara el govern- i es va aprovar inicialment en el ple municipal celebrat dijous passat. Es preveu que les obres puguin estar acabades a finals d’enguany i l’edifici s’acabi just abans del’estiu vinent. La inversió és de 430.000 euros, finançats pel Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

tracking