Diari Més

Turisme

Un càmping tarragoní obre una zona només per a clients sense coronavirus

Els usuaris que acreditin no estar contagiats podran passejar sense mascareta

Recepció del càmping

càmping Trillas Platja Tamarit, tarragonaCàmping Trillas Platja Tamarit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El càmpingTrillasPlatja Tamarit obrirà la zona anomenadaTrillasParadisenomés per als clients que acreditin que no estan contagiats de coronavirus després de passar proves realitzades a les mateixes instal·lacions, segons informa la citada empresa.

TrillasParadiseofereix gaudir del càmping sense mascareta perquè els seus usuaris hauran acreditat que no estan contagiats.

Per a això, s'habilitarà una «zona grisa» a la recepció on els clients se sotmetran al test del coronavirus.

L'empresa subvencionarà una part de les proves mèdiques i del seguiment posterior durant l'estada, que tindran un cost aproximat per al client d'uns cent euros.

El client haurà d'esperar en aquesta «zona grisa» els resultats que s'obtenen al cap de 6 hores, quan habitualment es triga 48 hores.

Si el resultat dóna negatiu al virus de la COVID, el client podrà gaudir aquesta mateixa nit de l'allotjament triat i de zones comunes lliures del coronavirus.

Si dóna positiu, hauran d'abandonar el càmping i anar a l'hospital o prendre mesures immediates d'aïllament.

En qualsevol cas, l'establiment estarà obligat a informar dels resultats a l'autoritat sanitària.

Els usuaris, sota la seva responsabilitat, accepten queTrillasParadiseno pot garantir la total absència de contagis, encara que apliqui aquest nivell de seguretat que, segons l'empresa, és pioner a Europa.

tracking