Diari Més

Empresa

Gaceley compta a Valls amb el seu primer magatzem logístic a Catalunya

Es tracta d'unes instal·lacions de 29.000 metres quadrats

Imatge d'unes oficines de Gazeley.

Gaceley compta a Valls amb el seu primer magatzem logístic a CatalunyaGazeley

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La firma Gazeley compta a Valls (Alt Camp) amb el seu primer magatzem logístic a Catalunya, unes instal·lacions de 29.000 metres quadrats a punt per ser ocupades, segons informa aquesta empresa promotora.

El G-Park Valls l'ha construït Norton Edificis Industrials específicament per a empreses de logística, distribució i comerç electrònic i l'operadora de l'arrendament serà Inverteca.

La plataforma està dissenyada per aconseguir el màxim espai d'emmagatzematge, amb una alçada lliure d'11,7 metres, 28 portes de moll de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants.

Pel que fa a la ubicació, és un node logístic en el tercer anell de Barcelona -a 25 quilòmetres del port de Tarragona i a 90 quilòmetres de l'Aeroport de Barcelona- que ja acull instal·lacions de les multinacionals Ikea, Kellogg's o Lear.

El director de Gazeley Espanya, Óscar Heras, assenyala que han detectat «una creixent demanda d'espai a Catalunya, per les seves connexions de transport i la seva proximitat amb els mercats clau».

tracking