Diari Més

Successos

En estat greu un home després de rebre vuit ganivetades en un bar de Salou

La víctima és el propietari del local del carrer Verge del Pilar i l'autor de l'atac està en recerca i captura per temptativa d'homicidi

Panoràmica del carrer Verge del Pilar.

carrer Verge del Pilar, SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El propietari d'un bar del carrer Verge del Pilar va rebre, el passat dilluns a la nit, vuit ganivetades per part d'un holandès que regenta també un negoci al mateix carrer. Segons ha pogut saber Diari Més, la víctima es va barallar amb una clienta a l'interior del seu local i, al cap d'una estona, dos amics de la dona s'hi van adreçar i en arribar un d'ells va apunyalar fins a vuit cops al propietari, cinc a l'esquena i tres al costat esquerre.

La víctima va ser traslladada ràpidament a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on es troba en estat greu tot i que la seva vida ja no corre perill. Les dues parts tenien una mala relació per fets passats, en els que també s'hi hauria vist involucrada la dona.

A hores d'ara l'autor dels fets i el seu company estan en recerca i captura per temptativa d'homicidi. Els Mossos d'Esquadra barallen dues opcions: o bé estan amagats o bé han marxat del país, probablement a Holanda, el seu país d'origen.

tracking