Diari Més

Mobilitat

Una nova línia de bus unirà Vila-seca, la Pineda i la Plana

Entrarà en funcionament aquest dimecres 1 de juliol

Imatge d'un dels autobusos que faran el recorregut entre els tres nuclis residencials.

Una nova línia de bus unirà Vila-seca, la Pineda i la PlanaPere Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca comptarà amb una nova línia d'autobús urbà que unirà el municipi amb la Pineda i la Plana. El nou servei, que portarà a cap l'empresa Plana, entrarà en funcionament aquest dimecres, 1 de juliol. Es tracta d'una reivindicació que els vila-secans porten fent des de fa temps.

El busfarà 27 parades i durant la temporada alta (de març a novembre)realitzarà 18 expedicions entre Vila-seca i la Pineda i 11 a la Plana. En temporada baixa (de desembre a febrer)farà 13 expedicions de dilluns a divendres a la Pineda i 8 a la Plana. Dissabtes i festius, en canvi, 8 i 3 expedicions respectivament.

Al municipi de Vila-seca es genera una gran mobilitat interna per motius de treball, estudi o de visitants amb els altresnuclis residencials. Per aquestmotiu, l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat juntament amb l’Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona, i l’operador Plana impulsen aquest nou servei de mobilitat.

A més, sota la marca Mobilitat Vila-seca, l’Ajuntament de Vila-seca ha iniciat una campanya on informa de la posada en marxa d’aquest nou servei d’autobús urbà. En aquest enllaç es poden consultar els horaris, les línies i les tarifes: https://vila-seca.cat/web/guest/mobilitat.

tracking