Diari Més

Maika Makovski i Ferran Palau actuaran al Festival de la Roca Foradada de la Torre

Se celebrarà del 18 de juliol i el 22 d’agost

Maika Makovski,

Maika Makovski i Ferran Palau actuaran al Festival de la Roca Foradada de la TorreMaika Makovski

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra acolliràla dotzena edició del Festival Roca Foradada entre el 18 de juliol i el 22 d’agost. El programa està format per cinc actuacions d'havaneres, cançó d’autor, pop metafísic i swing. Entre els artistes que actuaran hihaMaika Makovski, Roger Mas, Ferran Palau, Port Bo iSaphie Wells & Swing Cats.

Enguany el festival es troba marcat per les condicions de seguretat sanitària per la Covid-19. Per aquest motiu, tots els concerts es faran al recinte de la Roca Foradada, al port de Torredembarra, per poder garantir un correcte control d’aforament, eliminant els escenaris de Clarà i de Baix a Mar. De fet, l’aforament es veurà limitat a la meitat, amb l’oferta de 200 entrades per concert, que seran numerades.

Per tal d'apropar al públic una de les actuacions tradicionals del Festival, la cantada d’havaneres amb la qual es donarà inici en aquesta edició serà retransmesa en directe per la Televisió Pública del Camp de Tarragona (TAC12).

Totes les actuacions tindran un cost de sis euros ocinc l'entrada reduïda (per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renta mínima d’inserció). La venda d’entrades es farà a partir del 2 de juliol awww.torredembarra.cato a taquilla una hora abans de cada concert.

tracking