Diari Més

Policial

Busquen una persona implicada en un robatori en una casa de Valls

La Policia Local va atrapar 'in fraganti' a dos dels autors però el tercer es va escapar

La dona, de 35 anys, ha presentat una denúncia per l'agressió.

policia vallsPolicia Local Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos lladres han estat enxampats in fragantimentre robaven en una casa del nucli antic de Valls. Els fets han tingut lloc aquest dimarts de matinada, pels volts de dos quarts de quatre de la nit. Un veí va alertar la Policia Local de forts cops i soroll dins d’un habitatge deshabitat. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets i va observar un individu, davant l’immoble, en actitud d’espera. Poc després va aparèixer un segon home, carregat d’objectes, descendint d'un balcó del primer pis. Els agents van atrapar-los i van quedar investigats -no detinguts- per un presumpte delicte de robatori amb força. Un d’ells estava ferit en un braç i va haver de ser atès a l’hospital. Hi hauria un tercer implicat que es va donar a la fuga.

La policia busca aquesta tercera persona, ja identificada, que hauria participat en el robatori. El propietari de la casa, advertit dels fets, ha presentat denúncia al respecte. Es tracta d'un immoble, on no hi viu ningú, situat al tram final de la muralla del Carme, a tocar del Portal Nou.

Els lladres havien amuntegat una pila de roba damunt la vorera, preparada per ser emportada, segons informen fonts policials a l'ACN. Els dos investigats, dos joves de 20 i 33 anys d'edat, veïns de Valls i nacionalitat marroquina, han estat denunciats anteriorment per altres fets.

tracking