Diari Més

USPAC demana fer tests als agents de la comissaria dels Mossos de Valls i a la Sala Regional de Comandament de Reus

A Valls dos agents han donat positiu i vint més es troben aïllats

Pla general de la comissaria de la Policia Local de Valls, ubicada a la Baixada de l'Església.

comissaria de la Policia Local de Valls, Baixada de l'EsglésiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A causa dels casos de coronavirus a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls, dos agents que han donat positiu i es troben ingressats, i vint més que es troben aïllats, ja que presenten símptomes, el sindicatUSPACha demanat en un comunicat al Departament d'Interior de la Generalitat, que es facin tests a tots els agents que han estat en contacte amb els que han donat positiu.

El primer cas amb simptomatologia va ser el 13 de març, deu dies després les proves PCR van confirmar que es tracta d'un agent positiu per coronavirus, El sindicat denuncia que les instal·lacions van ser desinfectades ahir 28 de juny. Demanen també que es realitzin proves per tal de confirmar si els 20 agents aïllats són positius i si cal aïllar a la resta.

En el comunicat també indica que la Sala Regional de Comandament de Reus hi ha dos casos positius i altres amb simptomatologia que han estat aïllats. Indiquen que un dia després que es confirmés el positiu, les instal·lacions van ser desinfectades i es van prendre les mesures d'aïllament correctes però denuncien que no saben quan es podran fer les proves per confirmar si hi ha més agents infectats.

Per aquest motiuUSPACdenuncia la manca de proves PCR i la falta de celeritat en la desinfecció de la comissaria de Valls, quelcom que «posa en risc a companys, familiars i ciutadans».

tracking