Diari Més

Nova jornada sense morts ni contagis per coronavirus al Camp de Tarragona i l'Ebre

Fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 71.430 casos positius acumulats

Una professional sanitària al costat d'un pacient amb covid-19 que parla amb la seva família a través d'una tauleta a l'Hospital del Mar.

coronavirus, hospital, pacient, Hospital del MarACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han mantingut la xifra de noves víctimes mortals a causa de la Covid-19 a zero. Segons l'informe de la conselleria de Sanitat no s'ha registrat cap mort ni al Camp de Tarragona ni a les Terres de l'Ebre.

Pel que fa al nombre de casos positius acumulats, aquest es mantenen en 2.195 al Camp de Tarragona i 336 a l'Ebre. Les altes en centres hospitalaris es troben en 1.099 i 129, respectivament.

Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 71.430 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.148 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 56. A més, 740 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.588 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.966 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.554 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.853 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.098 a una residència i 795 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

tracking