Diari Més

Societat

La Diputació de Tarragona engega una nova convocatòria dels Premis Emprèn

Els aspirants poden presentar les seves propostes empresarials fins al 31 de juliol

La Diputació de Tarragona ha atorgat a la Titaranya el primer premi de la categoria social dels Premis Emprèn 2019.

La Diputació de Tarragona engega una nova convocatòria dels Premis EmprènLa Titaranya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha convocat un any més els Premis Emprèn, que impulsen projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. L'objectiu dels guardons ésfomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació. Els aspirants poden presentar les seves propostes i optar a aquests premis, amb una dotació econòmica total de 35.000 euros fins al 31 de juliol.

Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2017. El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social.

A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements, cinc més que l’any anterior, a altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.Les persones interessades poden consultar tota la informació al web dipta.cat/empren/premis.

El diputat delegat d’Ocupació i Emprenedoria, Francesc Barbero, assenyala que «amb els guardonsvolem posar en valor aquells projectes empresarials que han aparegut en els darrers tres anys i que estan posant tots els seus esforços per evitar les conseqüències socioeconòmiques de la COVID-19».

Adaptació al nou context socioeconòmic

Amb l’objectiu de donar resposta a la crisi sanitària i econòmica derivada de la COVID-19, la Diputació de Tarragona ha afegit a les bases de la convocatòria un nou criteri de valoració que té en compte l'adaptació dels projectes al nou context socioeconòmic derivat de la COVID-19. D’aquesta manera, en aquesta edició, els Premis Emprèn volen posar en valor aquelles propostes i mesures més innovadores que han permès que els negocis hagin continuat amb la seva activitat d’acord amb l’adaptació i l’esforç de mobilització d’aquests a les noves circumstàncies socioeconòmiques.

Des de l'any 2013, el certamen ha impulsat un total de 159 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

tracking