Diari Més

Nova jornada sense víctimes per coronavirus al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Només s'han registrat dos nous positius de la Covid-19, un a cada regió sanitària

Una professional de la sanitat amb un EPI.

52.445 professionals sanitaris contagiats de coronavirus a l'Estat durant la pandèmiaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de noves víctimes mortals a causa de la Covid-19 es manté, una jornada més, a zero a les comarques de Tarragona. Les dades oficials que ha donat a conèixer la conselleria de Sanitat indiquen que no s'ha registrat cap mort ni al Camp de Tarragona ni a les Terres de l'Ebre.

També les xifres són positives pel que fa al registre de nous casos de persones afectades pel coronavirus i que han estat diagnosticades per professionals sanitaris. Al Camp de Tarragona aquest dissabte tan sols se'n va sumar una, la mateixa quantitat que a les Terres de l'Ebre.

Aquestes dades són igualment positives al conjunt de Catalunya, on tan sols s'han sumat dues morts atribuïdes al coronavirus en les últimes 24 hores. Són sis defuncions menys que en l'últim balanç del Departament de Salut. Això deixa la xifra global de víctimes per coronavirus a Catalunya en 12.551.

A banda, s'han detectat 146 nous casos positius testats (47 menys que ahir dissabte) i ja en són 71.366.

D'entre les víctimes, 6.851 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (dues més), 4.097 ho han fet en una residència i 795 al domicili, mentre que les no classificades per falta d'informació són 808.

Fins ara hi ha hagut 4.148 persones ingressades greus per coronavirus, quatre més en les últimes 24 hores, i actualment en són 57, dues més que ahir.

tracking