Diari Més

El Camp de Tarragona i l'Ebre no sumen cap nou contagi ni cap nova mort per coronavirus

A Catalunya s'han registrat o nous morts per la Covid.-19 i 193 nous positius testats

Porta d'entrada principal a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Infraestructures adjudica la redacció del projecte del nou hospital Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dades corresponents al 26 de juny que aquest dissabte ha donat a conéixer el departament de Salut indiquen que la situació de la pandèmia a les comarques de Tarragona es manté, de manera positiva, sense canvis. No s'ha registrat cap nou contagi testat ni cap nova víctima mortal que sumar a les oficials ja acumulades. De fet, l'unic canvi en les xifres són les quatre altes mèdiques comptabilitzades divendres.

Al conjunt de Catalunya, les xifres de morts s'han incrementat en 8 respecte de la jornada anterior.Això deixa la xifra global de víctimes per coronavirus a Catalunya en 12.549.

A banda, s'han detectat 193 nous casos positius testats (30 més que ahir divendres) i ja en són 71.220. D'entre les víctimes, 6.849 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (tres més), 4.097 ho han fet en una residència (dues més) i 795 al domicili (igual), mentre que les no classificades per falta d'informació són 808 (tres més).

Fins ara hi ha hagut 4.144 persones ingressades greus per coronavirus, set més en les últimes 24 hores, i actualment en són 55, dues menys.

tracking