Diari Més

Reobren els mercadets de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Ho faran aquest cap de setmana amb les mesures per prevenir la transmissió de la Covid-19

Les parades del mercadet de Vandellòs es traslladen al carrer Onze de Setembre.

Reobren els mercadets de Vandellòs i l'Hospitalet de l'InfantCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mercats ambulantsde Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reiniciaran la seva activitat després d’haver estat tres mesos tancats arran de la declaració de l’estat d’alarma. El de l’Hospitalet de l’Infant ho farà aquest diumenge 28 de juny, en el seu emplaçament habitual, és a dir, al passeig marítim; mentre que el de Vandellòs, el proper dilluns, 29 de juny, canviarà d'ubicació. L’Ajuntament ha decidit canviarde lloc de manera provisional les parades cap al carrer Onze de Setembre, per evitar aglomeracions i la propagació de la Covid-19.

L’horari d’obertura d’aquests mercats ambulants setmanals serà el mateix de sempre: de 9 a 13 hores, en el cas del de Vandellòs; i de 9 a 14 hores, en el cas del de l’Hospitalet de l’Infant.

Per garantir la seguretat dels paradistes i de la clientela, s’hi prendran diverses mesures per prevenir la transmissió de la Covid-19. Així doncs, es redistribuiran les parades per poder mantenir la distància entre elles i facilitar la circulació dels vianants. Les parades hauran d’estar separades per una lona i hauran de disposar de gels hidroalcohòlics. Tant els marxants com els clients hauran d’utilitzar mascareta i respectar la distància de seguretat, d’almenys 1 metre, si hi ha elements de protecció o mostrador; o de 2 metres, si no n’hi ha.

Així mateix, es fomentarà el pagament amb targeta i els datàfons s’hauran de desinfectar després de cada ús. També s’hauran de desinfectar els emprovadors després del seu ús.

Data de reobertura del Mercat d’artesania

El Mercat d’artesania de l’Hospitalet de l’Infant, que cada estiu s’instal·la a la Plaça de la Marina, s’obrirà el dimecres 1 de juliol i es tancarà el diumenge 30 d’agost. L’horari d’obertura serà l’habitual: de 18 a 24 hores. En aquest mercat també s’hiestabliran mesures per a la prevenció de la Covid-19.

tracking