Diari Més

Policial

Desarticulada una organització criminal que cultivava marihuana a Roda de Berà

La Guàrdia Civil ha detingut a cinc persones i s'han confiscat 2.020 plantes i 18.000 euros en efectiu

En una nau industrial de Roda es van localitzar 2.020 plantes de marihuana.

Desarticulada una organització criminal que cultivava marihuana a Roda de BeràGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desmantellat aRoda de Beràuna organització criminal per tràfic de drogues i d'altres delictes. L'operació Géminis Vcomptar amb la col·laboració de la policia local del municipi i es van detenircinc persones.

La investigació es va iniciar sobre el mes d'abril quan els agents van identificar als voltants d'una nau industrial de Roda de Berà, moviments de persones i vehicles sospitosos.Com a resultat, es van dur a terme dues entrades i registres a lanau i un habitatge de Calafell.

A lanau situada al carrer Comerç de RodadeBera es valocalitzar una plantació de marihuana de tipus indooramb 2.020 plantes, així com tot el material necessari per al seu cultiu i elaboració. Pel que fa al registre del domicili situat a Calafell, es van trobar 18.000 euros en metàl·lic amagats en diferents habitacles de l'immoble.

L'operació s'ha saldat amb la detenció de cinc persones, quatre de nacionalitat albanesa i una de nacionalitat espanyola, aquesta última detinguda a la localitat barcelonina de Sant Quirze del Vallès. Se'ls imputa un suposat delictecontra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació del fluid elèctric. Els detingutsvan ser posats a disposició el Jutjat d'Instrucció núm. 9 del Vendrell en funcions de guàrdia.

tracking