Diari Més

Tarragona suma vuit nous positius per coronovirus

Un d'ells ha estat en una residència i també s'ha comptabilitzat una alta hospitalària

Pla mitjà de dos metges tenint cura d'un pacient amb coronavirus aquest dissabte 18 d'aril de 2020 a l'hospital Trueta. (

Tarragona suma vuit nous positius per coronovirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tarragona ha elevat a 2.194 els casos positius acumulats, vuit més respecte la jornada de dimarts. Un d'ells es tracta d'un resident d'una residència. La regió sanitària també ha comptabilitzat una alta hospitalària, mentre que cap persona ha mort. Pel que fa a les Terres de l'Ebre, les xifres es mantenen en 45 morts, 335 casos acumulats i 129 altes als centres hospitalaris.

Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 70.773 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.134 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 60.A més, 797 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.419 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.937 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.523 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.835 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.091 a una residència i 794 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

tracking