Diari Més

La demarcació de Tarragona no suma cap mort, alta ni nou positiu per Covid-19

La xifra de casos positius acumulats es manté en 2.515

Pla mig dels sanitaris amb un pacient a la UCI de l'Hospital de Manresa.

El Govern pagarà mil euros de mitjana als treballadors públics que fan front a la covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les regions sanitàries de Tarragona i les Terres de l'Ebre no han registrat cap nou positiu ni defunció en les darreres 24 hores, segons les dades aportades pel Departament de Salut. Tampoc ha sumat cap alta hospitalària i el nombre es manté en 1.090 a Tarragona i 129 a l'Ebre.

Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 70.534casos positiusacumulatsde coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.127 persones han estatingressades de gravetat; actualment són 61. A més, 959professionals de residènciesestan aïllats per sospita o confirmació. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.340altes hospitalàriesde persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a lesresidènciesde gent gran, un total de 14.921 persones han estat confirmades com apositiusde coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirusdifunts. Són un total de 12.517 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.832 han mort a uncentre hospitalari o sociosanitari, 4.091 a unaresidènciai 793 aldomicili. Els casos restants són casosno classificablesper manca d’informació.

tracking