Diari Més

Dos morts i 11 nous positius per Covid-19 al Camp de Tarragona

A les Terres de l'Ebre, les xifres no han variat respecte la jornada d'ahir

Professionals sanitaris atenen malalts de coronavirus a l'Hospital Clínic.

Dos morts i 10 nous positius per Covid-10 al Camp de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària del Camp de Tarragona ha sumat dos nous morts i onze positius per Covid-19 en les últimes 24 hores. D'aquest nous contagiats, 10 pertanyen a residents de residències tal i com ha informat el Departament de Salut. Tanmateix, s'ha produït una alta hospitalària que eleva la xifra a 1.085.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, les xifres es mantenen intactes. Hi ha 330 positius acumulats, 16 positius a residències, 129 altes hospitalàries i 45 morts.

Catalunya

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.119 persones han estatingressades de gravetat; actualment són 74. A més, 1.005professionals de residènciesestan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.128altes hospitalàriesde persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a lesresidènciesde gent gran, un total de 14.882 persones han estat confirmades com apositiusde coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirusdifunts. Són un total de 12.480 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.809 han mort a uncentre hospitalari o sociosanitari, 4.086 a unaresidènciai 791 aldomicili. Els casos restants són casosno classificablesper manca d’informació.

tracking