Diari Més

Oci

PortAventura restringeix a dos accessos en tres mesos als abonats de temporada

La reducció del seu aforament en un 30% a causa del Covid-19 ha obligat a l'empresa a establir estrictes condicions per poder accedir al parc

Imatge d'arxiu de l'atracció Furius Baco de PortAventura, funcionant a l'àrea de Mediterrània.

PortAventura restringeix a dos accessos en tres mesos als abonats de temporadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients amb passi de temporada per PortAventura només podran accedir dos cops al mes durant els mesos de juliol, agost i setembre tot indicant prèviament el dia de la visita. El motiu, la seva reducció d'aforament per accedir al parc temàtic que serà d'un 30% a partir del 8 de juliol, data en que obrirà les seves portes al públic.

PortAventura World Resort ha enviat una carta als abonats per explicar les condicions d'accés al resort a causa de la pandèmia del coronavirus, que els ha obligat a posposar la seva apertura fins a principis de juliol.

En la missiva, PortAventura explica que amplia la validesa delpassi anual tants dies com hagi estat vigent l'abonament des del 27 de març del 2020, data en que havia d'obrir les seves portes, i regala tresmesos més.

Els clients hauran d'indicar, amb almenys dos dies d'antelació, el dia de la seva assistència al parc temàtic i ho hauran de fer a través de la central de reserves ( amb un correu electrònic a club@portaventura.es o trucant al 902 40 42 44). Les reserves es podran fer a partir del 23 de juny i l'usuari haurà de rebre un correu de confirmació. El dia de la visita s'haurà de presentar la confirmació de la reserva rebuda i el passi anual directament als torns d'entrada.

A més a més, els abonats Premium i Platinum, que tenen l'accés gratuït a Caribe Aquatic Park, seran compensats amb 45 euros de saldo al passi per gastar als seus punts de restauració i botigues, ja que aquest no obrirà aquesta temporada.

En cas de no estar d'acord amb les noves condicions l'empresa anul·larà l'abonament i reemborsarà la part corresponent des del 27 de març de 2020.

Nova normalitat

La nova normalitat aPortAventura World Resort, a partir del 8 de juliol, comportarà la reducció del seu aforament en un 30% al parc, a Ferrari Land i als seus hotels. A més a més,la programació d'espectacles estarà suspesa fins al setembre i Caribe Aquatic Park no obrirà portes.

Per accedir-hi serà obligatori l'ús de mascaretes i mantenir la distància de seguretat. A l'entrada del parc es controlarà la temperatura dels clients i hi haurà solucions desinfectants a totes les seves instal·lacions. També es posaranen marxa nous fluxos de persones per evitar les grans aglomeracions i garantir la distància de metre i mig de seguretat. Pel que fa al pagament als seus establiments es fomentarà elcashlessocontactless.

Mentre que per controlar l'aforament, el client haurà de reservar la seva data de visita amb antelació a través d'un un nou sistema de venda d'entrades a través de les seves plataformes digitals o de les agències autoritzades.

PortAventura Park iFerrari Land iniciaran la seva activitatel 8 de juliol en horari d'estiude 10a 22 horesid'11a 16 hores, respectivament.

tracking