Diari Més

El primer acte públic al Morell postcovid-19 serà la projecció d'una òpera al jardí de l'Ajuntament

El dissabte 20 de juny es podrà veure la 'Carmen' de Bizet dins el cicle Liceu a la Fresca

Imatge de l'òpera 'Carmen' que projectarà l'Ajuntament del Morell el dia 20 de juny

El primer acte públic al Morell postcovid-19 serà la projecció d'una òpera al jardí de l'AjuntamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament del Morell reprèn les activitats culturals ara que es comença a recuperar la normalitat dins la Fase 3 de desescalada de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus.

Així, la regidoria de Cultura i Festes ha programat la primera activitat pública 'postcovid-19'. Serà el dissabte 20 de juny a les 22 hores al jardí de l'Ajuntament, on es podrà veure la projecció de l'òpera 'Carmen' deBizet.

La projecció està inclosa en el cicle Liceu a la Fresca al qual el municipi s'ha unit per primera vegada i que promou projeccions en pantalla gran de manera gratuïta d'espectacles operístics realitzats al teatre barceloní.

Per tal de respectar les mesures preventives i d'aforament que imposa la situació d'alarma sanitària en la qual encara estem immersos, per poder aconseguir les entrades, que són gratuïtes, caldrà reservar-les trucant al 977 84 21 76 de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores.

La projecció està prevista amb la separació obligatòria de les cadires, tot i que assistents d'un mateix nucli familiar podran seure junts fins a quatre persones. Segons informa el consistori, en el cas que algú es quedi sense entrada també podrà seguir l'òpera des de casa perquè el Canal 33 l'oferirà el mateix dia a la mateixa hora.

tracking