Diari Més

Les comarques de Tarragona sumen un nou mort per coronavirus, a la regió sanitària de l'Ebre

És una de les cinc víctimes mortals de la Covid-19 registrades a Catalunya

Un professional sanitari dedicat al tractament de malalts per la Covid-19.

Les morts vinculades al coronavirus a Catalunya arriben a les 8.845 personesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària de les Terres de l'Ebre ha vist com aquest divendres s'ha trencat la ratxa de moltes jornades sense haver de comptabilitzar cap víctima mortal per coronavirus. Una mort registrada dijous fa que actualment la xifra total de víctimes a l'Ebre sigui de 45. En el cas del Camp de Tarragona, aquest divendres no ha sumat cap víctima i la quantitat total es queda en 388.

La de les Terres de l'Ebre és una de les cinc que s'han comptabilitzat en el conjunt de Catalunya d'acord amb les dades que es recullen de les funeràries. Aquestes cinc noves morts són sis menys que en l'últim balanç del Departament de Salut.

Això deixa la xifra global de víctimes en 12.439. A banda, s'han detectat 203 nous casos positius testats (24 menys) i ja en són 69.252. D'entre les víctimes, 6.791 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (quatre més), 4.082 ho han fet en una residència (les mateixes que en l'últim balanç) i 787 al domicili (les mateixes), mentre que les no classificades per falta d'informació són 779 (una més).

Fins ara hi ha hagut 4.110 persones ingressades greus i actualment en són 94, 9 menys que fa 24 hores. D'aquesta manera, baixa de 100 el nombre de persones actualment ingressades a l'UCI.

El balanç presentat pel departament de Salut indica també que al Camp de Tarragona s'han sumat 15 nous casos diagnosticats amb proves PCR de coronavirus, mentre que a les Terres de l'Ebre la xifra es manté igual respecte el dia anterior, amb 329.

tracking