Diari Més

Un nou mort per coronavirus al Camp de Tarragona eleva la xifra de víctimes a 388

A Catalunya aquest dimecres es comptabilitzen 15 noves morts, arribant a 12.423 des de l'inici de la crisi sanitària

Imatge de l'Hospital Joan XXIII, on s'ha adaptat la zona C de la sisena planta per casos de COVID-19.

Santa Tecla i Joan XXIII adapten part d'una planta per casos de coronavirusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou mort s'ha sumat aquest dimecres a les xifres de víctimes mortals pel coronavirus al Camp de Tarragona, segons les dades que ha donat a conèixer la conselleria de Salut. A les Terres de l'Ebre no se n'ha comptabilitzat cap.

Al conjunt de Catalunya són un total de 12.423 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos, que han mort. D'aquestes, 6.781 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.067 a una residència i 787 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d'informació.

Pel que fa a la xifra de positius diagnosticats, al Camp de Tarragona la xifra actual se situa en les 2.118 persones, és a dir, dues més que la jornada anterior, mentre que a les Terres de l'Ebre la quantitat es manté inalterable, amb 327 contagiats comptabilitzats.

A Catalunya la quantitat de persones diagnosticades és de 68.822, és a dir, 152 més que les dades corresponents a la jornada anterior. D'aquests, 14.157 casos corresponen a residències de gent gran.

Pel que fa a les altes hospitalàries, el Camp de Tarragona en suma tres i arriba a les 1.068. Al conjunt de Catalunya les altes ja són 38.726, 127 més que dimarts.

tracking