Diari Més

Policial

Torredembarra obre el termini de sol·licituds per les 15 places d'agent de la Policia Local

Des de dissabte, 6 de juny, i fins al dia 25 es podran presentar les sol·licituds

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra.

Policia Local de TorredembarraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra enceta demà el procés per escollir 15 nous agents de la Policia Local. Aquells que vulguin optar a una d'aquestes places han de sol·licitar-ho des de demà, dissabte 6 de juny, fins al dia 25 del mateix més a través de la seu electrònica de l'Ajuntament. L'elecció del personal amb caràcter de funcionari de carrera es farà a través d'un concurs-oposició pel torn lliure.

La presentació de sol·licituds és preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Torredembarra, tot i que també es pot fer presencialment, demanant cita prèvia enviant un missatge al correu oac@torredembarra.cat.

Si es presenta la sol·licitud a la seu electrònica, es pot sol·licitar el document d'autoliquidació de taxes, enviant un correu electrònic a l'adreça rrhh@torredembarra.cat adjuntant el document d'identitat amb la indicació del procediment selectiu al qual es desitja concórrer.

Tota la informació del tràmit es pot trobar a http://torredem.altanet.org/ca/textnormal/color/tramits/tramits/5/tra/120/1/i l'anunci de les bases específiques a http://torredem.altanet.org/documents/ocupacio/2020052591324-anunci-publicat-bopt.pdf

tracking