Diari Més

Solidari

El Moto Club Barenys Salou fa la segona entrega d'aliments i vol arribar a set famílies més

Aquesta setmana ha arribat a les 11 donacions i, gràcies a una aportació d'última hora, podrà ajudar a més persones

Alguns dels membres de l'entitat amb totes les bosses de menjar i productes bàsics preparades per repartir.

El Moto Club Barenys Salou fa la segona entrega d'aliments i vol arribar a set famílies mésCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Moto Club Barenys Salou continua ajudant a les famílies més necessitades del municipi de la Costa Daurada i aquesta setmana ha arribat a les 11 donacions, amb sis de noves. Ara, gràcies a una aportació d'última hora, l'entitat podrà ajudar a set famílies més i arribar fins a les 18.

La campanya de donacions es va començar a fer efectiva el passat 18 de maig, quan des del Moto Club Barenys Salou van entregar els aliments a les cinc primeres famílies que havien sol·licitat l'ajuda. Ara, dues setmanes després, han arribat a les 11 donacions amb sis entregues noves que han realitzat aquesta setmana. Des del club estan molt satisfets d'aquestes donacions que estan ajudant a superar millor la crisi econòmica que està provocant en moltes famílies el coronavirus, però també perquè gràcies a una darrera aportació econòmica, podran ajudar a set famílies més i arribar a un total de 18.

Ara, l'entitat està esperant que set famílies necessitades que encara no han estat ajudades es posin en contacte amb ells per anar a comprar el menjar i productes bàsics necessaris i tancar aquesta campanya solidària i completament altruista. Per sol·licitar aquesta ajuda s'ha de contactar amb el Moto Club Barenys Salou a través del telèfon674 82 39 75. Una vegada rebin la demanda, es valorarà la sol·licitud amb un equip format per una educadora i una persona relacionada amb serveis psicològics per comprobar que realment són una família necessitada. En cas afirmatiu, en els pròxims dies començaran el repartiment a aquestes set famílies.

Tres dels membres del club repartint el menjar a un domicili.

El Moto Club Barenys Salou fa la segona entrega d'aliments i vol arribar a set famílies mésCedida

tracking