Diari Més

Societat

Valls acull el seu primer camp de treball de la Generalitat per recuperar l'entorn dels torrents

Es farà de l'11 al 25 de juliol per a una vintena de joves

Imatge dels treballs de la recuperació ambiental del torrent de Sant Pou, al terme de Valls.

Valls acull el seu primer camp de treball de la Generalitat per recuperar l'entorn dels torrentsAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Valls serà un dels municipis catalans que enguany comptarà amb un camp de treball de la Generalitat, en un projecte que estarà centrat en la recuperació dels torrents del municipi. Un total de 20 joves de 14 a 17 anys hi participaran aquest estiu i, entre l’11 i el 25 de juliol, s’encarregaran de recuperar un tram de l’entorn dels torrents, la seva flora característica i la seva biodiversitat. El monitoratge i la direcció del primer camp de treball de la Generalitat que se celebra a Valls anirà a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, el Cau de Valls, que programarà i dirigirà les activitats d'educació en el lleure que els participants faran aquesta quinzena. Els treballs es concentraran al torrent del Sant Pou.
L'objectiu serà avançar en el projecte de desbrossament de la llera i de recuperació de la vegetació de ribera i de la biodiversitat en el tram més proper a l'escola Baltasar Segú.

La voluntat és que aquest camp de treball tingui continuïtat en el temps i que cada any es pugui actuar sobre punts diferents dels torrents de Valls per anar-los recuperant per a la ciutat.

El jovent que hi participi s'allotjarà al gimnàs de l'escola Enxaneta i, per aquesta edició, s'adoptaran totes les mesures de seguretat fixades per la Generalitat en matèria d'organització d'activitats de lleure educatiu atesa la situació sanitària.

En les properes setmanes la Direcció General de Joventut donarà a conèixer l'oferta de Camps de Treball per aquest estiu i els criteris i terminis d'inscripció, segons informen fonts municipals.

tracking