Diari Més

Política

Kenneth Martínez es postula com a primer secretari del PSC al Camp de Tarragona

L'alcalde del Vendrell, per ara l'únic aspirant al càrrec, substituirà Roc Muñoz en el congrés del 13 de juny

Imatge d'arxiu del cap de llista del PSC i alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

Kenneth Martínez es postula com a primer secretari del PSC al Camp de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha anunciat públicament aquest dijous la seva decisió de presentar candidatura per ser elegit primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona. De moment és l'únic aspirant al càrrec, tot i que el termini per presentar candidatures acaba el 13 de juny, el mateix dia que està previst que es faci -per via telemàtica- el congrés de la federació. Si no hi ha cap candidatura de darrera hora, Martínez substituirà en el càrrec l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz. El candidat ha avançat que presentarà un equip renovat, amb presència territorial de totes les comarques. Martínez aspira a «consolidar el creixement» del PSC per convertir-lo «en el primer partit de les comarques de Tarragona».
«Em presento perquè el PSC és la millor eina al servei del benestar col·lectiu dels ciutadans i ciutadanes de les comarques tarragonines. Els i les socialistes som la força del Camp de Tarragona a les institucions per recuperar-les després de molts anys en què els governs independentistes han abandonat les nostres comarques. Nosaltres som els únics que treballem únicament pel bé del conjunt de la ciutadania, sense altres supeditacions a projectes estèrils, més en aquests moments en què la crisi provocada pel virus ens ensenya quines són les prioritats reals d'aquest país», ha explicat Kenneth Martínez.

En relació al congrés, Kenneth Martínez ha afirmat que «aquest ha de ser un congrés d'unitat, on les i els socialistes demostrem la nostra força davant del conjunt de la ciutadania». «Som els únics convençuts del potencial del nostre territori i de la nostra gent per construir, sota el principi de la convivència, una societat justa, cohesionada, solidària i tolerant. Com a organització política volem consolidar el creixement que el PSC ha experimentat aquest darrer cicle electoral per convertir-nos en el primer partit de les comarques de Tarragona», ha afegit.

«Les enquestes assenyalen que el PSC serà el partit que experimentarà un creixement més important a les properes eleccions al Parlament. Les comarques tarragonines han de ser decisives per passar pàgina del desgavell dels darrers anys i tornar a situar Catalunya en paràmetres de progrés social que permetin mirar el futur amb optimisme», ha assenyalat.

Més de 120 delegats representants de totes les agrupacions socialistes de la Federació, a banda dels delegats de la JSC, prendran part en el setè congrés, que tindrà lloc dissabte 13 de juny per via telemàtica. La cimera s'havia d'haver fet el 14 de març, però es va ajornar arran de la declaració de l'estat d'alarma per la covid-19.

tracking