Diari Més

Policial

Detinguts quatre membres d'un clan familiar que havien ocupat una casa per fer una plantació indoor de marihuana

Arran de l’incendi de la casa investigada els mossos van precipitar les detencions ja que tenien un cas obert

Imatge de la plantació localitzada.

Detinguts quatre membres d'un clan familiar que havien ocupat una casa per fer una plantació indoor de marihuanaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Tarragonès van detenir el 2 de juny tres homes i una dona, d’entre 24 i 36 anys, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona com a presumptes autors d‘un delicte contra la salut pública, usurpació d’immoble i defraudació de fluïd elèctric.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació a principis del mes de maig arran d’unes informacions que els feien sospitar que un clan familiar havia ocupat un immoble al Catllar (Tarragonès) per al cultiu d’una plantació indoor de marihuana.

Aquest dimarts a primera hora del matí es va produir un incendi a l’interior de la casa investigada el qual es va iniciar a causa de l’estat de l’escomesa il·legal del fluïd elèctric.

Al lloc es van desplaçar els diferents serveis d’emergència que van poder controlar l’incendi i atendre els detinguts per inhalació de fum.

Una vegada els mossos van comprovar que les quatre persones investigades es trobaven en bon estat de salut les van detenir per un delicte contra la salut pública, usurpació d’immoble i defraudació de fluïd elèctric.

Els Mossos d’Esquadra van peticionar una entrada i perquisició que es va dur a terme a primera hora de la tarda del mateix dia 2 amb un resultat del comís de prop de 400 esqueixos de marihuana, quatre quilograms de cabdells secs, 20 làmpades, 20 transformadors, dos aparells d’aire condicionat, diversos ventiladors i filtres, una arma de foc curta tipus semiautomàtica presumptament detonadora, una arma elèctrica tipus taser i diversa documentació.

Arran de l’entrada, els investigadors van determinar que els detinguts acabaven de realitzar la collita de la droga i que en aquests moments la producció estava en fase inicial amb una nova plantació a base d’esqueixos.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els quatre arrestats han passat avui a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking