Diari Més

Obituari

Mor l'arquitecte sarralenc Josep Puig Torné als 90 anys

Va dissenyar l’Ermita dels Sants Metges

Imatge d'arxiu de l'arquitecte Josep Puig Torné.

Mor l'arquitecte sarralenc Josep Puig Torné als 90 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Sarral ha informat de la mort de l’arquitecte sarralenc Josep Puig Torné a noranta anys. «La seva proximitat humana i complicitat amb els seus veïns era una de les seves màximes. Només cal donar una volta pels carrers i les places de Sarral per conèixer la seva obra: l’edifici de l’Ajuntament, l’Abadia, el carrer dels Jueus, el Molí del Potau, el Portal del Nadal, el Pavelló Municipal, el Parc de Bombers i tantes altres obres de caràcter particular», detalla l’Ajuntament de Sarral públicament.

Segons el consistori, «l’obra més estimada i valorada per ell i la resta de sarralencs és l’ermita de Sant Cosme i Sant Damià. Construcció la qual aquest 2020 celebrem el seu cinquantè aniversari».

L’arquitecte i urbanista ha deixat la seva obra per diferents punts de la geografia del país i part de l’estranger. «La seva estima per Sarral va fer que arribessin al nostre municipi noves oportunitats pels seus habitants. Gràcies a les seves gestions, devem l’arribada de la factoria més gran que hi ha a la zona industrial de La Salida», afegeix l’Ajuntament de Sarral. El consistori i tots els sarralencs han fet arribar el condol i l’escalf a la seva estimada esposa Elisa Rojas, als seus fills i tota la seva família, amics i companys.

tracking