Diari Més

Enoturisme

Els cellers de la DO Conca de Barberà regalen 1.500 visites

'#Escapa’t a la Conca' és el nom d’aquesta campanya que ofereix visites enoturístiques gratuïtes

El cartell de la campanya per reactivar el turisme.

Els cellers de la DO Conca de Barberà regalen 1.500 visitesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Regulador de la DO Conca de Barberà i els seus cellers han engegat una campanya de promoció per «premiar l'esforç de tots durant aquests darreres mesos de confinament». A la vegada, també és una manera de reactivar l'activitat turística de la Conca de Barberà amb el regal de 1.500 visites.

Per optar a aquest regal, aquells que ho desitgin han d'omplir un formular a la pàgina http://www.doconcadebarbera.com/escapat-a-la-conca i automàticament rebrà una visita per a dues persones a un dels cellers de la Denominació. El cupó de visita serà vàlid durant els mesos de juliol agost i les inscricions es podran fer fins a finals de juny.

Durant el confinament «molta gent ha comprat, consumit a casa i ha fet costat als vins de la Conca de Barberà. Ara creiem que és necessari recompensar l’esforç de tots», comenta Bernat Andreu, president del CRDO Conca. Per aquest motiu, a la campanya es fa especial menció que «obrim les portes de casa nostra, els nostres cellers i la nostra comarca, en agraïment a tots quan es produeixi l’esperada obertura de l’activitat turística».

A aquest missatge de reconeixement se sumen un total de 16 cellers de la Conca que col·laboren amb la campanya obrint les seves portes de forma gratuïta a un total de 1.500 visitants.La promoció es farà durant el mes de juny directament per les xarxes amb el hashtag #EscapatalaConca i s'espera que sigui un dinamitzador de tots els sectors implicats en el turisme del territori: restauradors, empreses turístiques, hotels, cases rurals, etc.

tracking