Diari Més

Comerç

El Corte Inglés obre a Tarragona amb tota l'ofertacomercial i les mesures de seguretat màximes

Conforme a la normativa vigent, l’establiment tindrà aforament limitat i serà obligatori l’ús de mascareta i guants al seu interior

El supermercat d'El Corte Inglés de Tarragona continua obert i ofereix el servei Click&Car per facilitar la recollida de la compra.

El Corte Inglés TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Corte Inglés de Tarragona obre demà dilluns, 25 de maig, la totalitat de la superfície comercial, un cop el Camp de Tarragona ha avançat a la fase 2 del confinament. L’establiment comptarà amb la totalitat de l’oferta comercial tot i que, conforme a la normativa establerta, tindrà un aforament limitat i serà obligatori l’ús de guants i mascaretes. Els professionals de les diverses àrees i departaments, que s’han anat incorporant durant els dies previs a l’obertura, han posat a punt la botiga perquè els clients trobin tots els productes i serveis habituals que ofereix la companyia. L’empresa ha implantat les màximes mesures de seguretat, tant per als clients com per als seus treballadors. A banda de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a diversos espais de l’establiment, s’han instal·lat vinils al terra recordant la necessitat de guardar la distància personal de dos metres, així com mampares biològiques a les caixes, punts d’informació, mostradors… amb la finalitat d’acomplir el distanciament recomanat entres les persones. També s’ha instal·lat cartelleria informant dels espais, escales i accessos modificats temporalment. Es reserva l’ús dels ascensors a persones amb mobilitat reduïda, amb carros de nadons o de compra, i es limita el nombre d’ocupants a una persona per cada 2 metres quadrats de superfície útil a la cabina. També hi haurà indicadors per informar en cas que l’aforament del centre o de la planta arribin al màxim admissible, a través de personal de seguretat especialitzat, que realitzarà recomptes periòdics de l’ocupació de cada planta i secció, regulant-ne els accessos.

Mesures addicionals de seguretat i higiene

Devolucions: Els productes retornats seran sotmesos a higienització mitjançant centres de planxa de vapor DS-38, exposició a llum ultravioleta-C, i d’altres fórmules acreditades.

Las bosses utilitzades per a les devolucions seran destruïdes i les perxes, desinfectades.

Emprovadors: Es mantindran les distàncies de 2 metres, no habilitant emprovadors contigus oberts, i s’organitzarà l’espai per formar una cua ordenada amb la distància reglamentària. A més, es controlaran les entrades i sortides, netejant les cabines després del seu ús. Totes les superfícies de paviment i parets són llises i de fàcil neteja i desinfecció.

Les peces de roba utilitzades als emprovadors i no venudes seran sotmeses a una higienització mitjançant vapor, exposició a llum ultravioleta-C, o d’altres fórmules vàlides i degudament acreditades.

Serà obligatori l’ús de protectors per a sabates i barrets quan el client vulgui emprovar-se’ls, així com fundes d’un sol ús en matalassos i sofàs, essent-ne necessària la neteja periòdica.

En perfumeria, els productes no es provaran directament sobre el client, i els expositors de mostres estaran protegits.

En joieria i ulleres de sol, es netejaran els productes cada vegada que el client se’ls emprovi.

Al supermercat, es mantindran les mesures preventives ja implantades. Les cistelles d’enviament a domicili estan incloses ens els programes de desinfecció, així com els carros i cistelles de botiga. Es permeten les promocions i demostracions sense degustació de productes, complint els protocols de seguretat (distància, mascaretes i guants)

El servei de neteja realitzarà una desinfecció diària de terres i superfícies de contacte de mostradors, línies de caixa, terminals de venda, carros, aixetes, seients i emprovadors, tant amb el centre obert com tancat. Els llapis de firma digital es netegen rere cada ús, així com els productes d’exposició.

Als lavabos, hi haurà una persona permanent que els netejarà després de cada ús.

tracking