Diari Més

Autoescoles

La DGT diu que «hi ha prou examinadors» a Tarragona

La DGT ha al·legat avui dissabte, davant la vaga d'autoescoles de Tarragona, que la plantilla d'examinadors està «dins dels paràmetres previstos» per la població

Imatge d'arxiu d'un vehicle d'autoescola.

L'incert futur de les autoescolesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoescoles de Tarragona, que a partir del pròxim dilluns 25 de maig poden reobrir a l'entrar en la fase 2 de la desescalada, han convocat un vaga indefinida per denunciar el que consideren una falta d'examinadors.

Segons han informat a Efe fonts de la DGT, la plantilla d'examinadors de la Prefectura de Trànsit de Tarragona és de 12 examinadors, xifra que d'acord amb aquest organisme es troba dins dels paràmetres poblacionals.

La Prefectura Provincial de Trànsit de Tarragona, a l'igual que la resta de Direccions Provincials, està previst que obri en la Fase 2 i amb el 50% de la plantilla seguint les instruccions de la Secretària d'Estat de Funció Pública.

Així, durant la primera setmana es realitzaran exàmens teòrics, en funció de la presentació de les sol·licituds, mentre que en la segona hi haurà també proves pràctiques.

Quan les províncies entrin en la tercera fase de la desescalada, s'incorporarà el 100% dels examinadors, i ja es faran exàmens teòrics, pràctics i de circulació sense més condicionants que la salvaguarda de les condicions de seguretat i salut, concreten les citades fonts.

tracking