Diari Més

Societat

Desenes de vehícles participen a Tarragona en la manifestació promoguda per VOX

L'objectiu de la manifestació protestar contra la gestió que el Govern de Pedro Sánchez està fent de la crisi del coronavirus

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de vehicles han circulat aquest matí pels carrers de Tarragona per manifestar-se en contra de la gestió de Pedro Sánchez davant la crisi del coronavirus. VOX va demanar a la ciutadania d'arreu de l'Estat que s'unís per mostrar el seu descontent amb la gestió de l'executiu durant la cirisi sanitària.

La formació també ha dut a terme altres manifestacions similars a la resta de capitals de província catalanes i arreu de l'Estat espanyol.

Ahir, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va donar llum verda a les manifestacions en vehicle particular de Vox a les quatre capitals catalanes, per protestar per la gestió de Govern davant la pandèmia de coronavirus.

En les seves sentències, la sala contenciosa del TSJC, d'acord amb el criteri de la Fiscalia, va estimar els recursos presentats per Vox contra la decisió del Ministeri d'Interior de prohibir les marxes de protesta convocades per Vox a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, per l'alerta sanitària.

L'objectiu de la manifestació protestar contra la gestió que el Govern de Pedro Sánchez està fent de la crisi del coronavirus

Desenes de vehícles participen a Tarragona en la manifestació promoguda per VOXTwitter: Carlodi67

Part dels manifestants a la Rambla Nova

Desenes de vehícles participen a Tarragona en la manifestació promoguda per VOXTwitter: @cHantilas13

tracking