Diari Més

Comerç

Mercadona incorpora dos dolços nous a la secció de forn, un d'ells elaborat a Montblanc

En total ha venut 8.000 unitats al dia d'aquests nous productes

El pa de pessic de crema d'avellana elaborat a Montblanc.

Mercadona incorpora dos dolços nous a la secció de forn, un d'ells elaborat a MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadonaamplia l'assortiment de la secció de Forn amb dos productes nous: el pa de pessic de crema d'avellana i les canyes assortides, i en ven un total de 8.000 unitats al dia. La bona acollida d'aquesta novetat es deu a «la gran qualitat d'aquests productes i al canvi d'hàbits del consumidor», argumenten des del supermercat, des d'on afirmen que al client « li costa menys comprar-los que fer-los casa».

El pa de pessic de crema d'avellana, disponible a tota la cadena, l'elabora Pastisfred a Montblanc. Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellana, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta.

D'altra banda, les canyes assortides, de pasta de full cruixent i farcides, es venen en un paquet de quatre: dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l'elabora Dulces Olmedo a Estepa (Sevilla).

De les 8.000 unitats dels dos dolços nous que es venen al dia, 3.200 corresponen a la novetat del pa de pessic de crema d'avellana que elabora el proveïdor Pastisfred, especialista en pastisseria congelada.

tracking