Diari Més

Societat

La recollida selectiva de roba es redueix un 12% a Tarragona durant el confinament

La planta de gestió de residu tèxtil a Constantí ha mantingut la seva activitat

Un dels contenidors de Roba Amiga.

La recollida selectiva de roba es redueix un 12% a Tarragona durant el confinamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El volum de recollida selectiva de roba als contenidors de Roba Amiga i Càritas s'ha reduït en un 41% a la demarcació de Barcelona i en un 12% a la de Tarragona durant el confinament.

Tot i aquesta reducció, l'entitat Formació i Treball, encarregada de la recollida, ha continuat fent la seva tasca durant l'estat d'alarma en la gran majoria de municipis, segons ha informat en un comunicat.

Per garantir la seguretat del personal, el que sí que es va fer al principi va ser suspendre temporalment el servei a domicili, una activitat que s'ha anat reactivant a mesura que van avançant les fases de la desescalada.

A Tarragona el declivi no ha estat tan notori i s'ha passat dels 138.758 quilos que es van recollir en el mateix període el 2019 als 122.412 quilos d'aquest any.

A Barcelona, des de l'inici de l'estat d'alarma fins a finals d'abril s'han recollit uns 216.019 quilos de roba, mentre que durant el mateix període de l'any passat es van recollir 371.969 quilos.

Les plantes de gestió de residu tèxtil a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i Constantí han mantingut la seva activitat amb la funció principal de garantir l'espai d'emmagatzematge de la roba recollida.

tracking