Diari Més

Nova víctima mortal pel coronavirus al Camp de Tarragona, que en suma 372

Les xifres oficials de casos positius tornen a baixar a Tarragona mentre que a les Terres de l'Ebre n'augmenten 91 de cop

Imatge de dos ancians a una residència de gent gran.

Nova víctima mortal pel coronavirus al Camp de Tarragona, que en suma 372Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat de Catalunya va donar les xifres del balanç d'afectacions per coronavirus més enllà de la mitjanit, quan en realitat ja era dimecres, 20 de maig.

Si el dilluns es va anunciar que havia estat corregida una errada en el còmput de positius que havia fet que se'n reduís el nombre, aquest dimarts, al Camp de Tarragona, ha tornat a reduir-se la xifra. En aquesta ocasió, sense cap raó oficial que ho justifiqui.

Si dilluns al Camp de Tarragona es comptabilitzaven 1.992 contagiats diagnosticats amb proves PCR, dimarts la xifra s'ha reduït fins als 1.989. També s'ha reduït el nombre de positius confirmats a residències de gent gran, que han passat de 441 a 438.

Quant al nombre de morts a causa del coronavirus, el Camp de Tarragona ha sumat una nova víctima, acumulant un total de 372 de defuncions.

Finalment, les altes hospitalàries confirmades de persones afectades per la Covid-19 ha pujat fins a les 942, sumant-se sis a les comptabilitzades la jornada anterior.

En el cas de les Terres de l'Ebre, la xifra de morts es manté en 42, mentre que el nombre d'altes hospitalàries tampoc no es mou, i queda en 122.

Sí que hi ha hagut una modificació destacada pel que fa al nombre de casos positius diagnosticats. Aquest dimarts en son 322, quan la jornada anterior eren 231, és a dir, un increment de 91 casos. S'han reduït els casos sospitosos, que ara són 3.688 i dilluns eren 3.715, i es mantenen invariables els casos positius i sospitosos detectats a les residències.

Les dades a Catalunya

Les dades relatives al conjunt de Catalunya indiquen un increment de 37 víctimes mortals pel coronavirus, una xifra molt inferior a l'increment registrat la jornada anterior, que va ser de 112 persones. Finalment, doncs, la xifra de morts per la Covid-19 és d'11.703.

Pel que respecta als casos positius diagnosticats, la xifra d'aquest dimarts és de 62.978, la qual cosa representa un increment de 2.830 casos respecte als comptabilitzats dilluns. Novament s'han reduït les xifres corresponents als casos positius registrats a residències, que aquest dimarts són 13.161, quan dilluns eren 13.196, mentre que el nombre d'altes hospitalàries s'ha incrementat en 194 persones i ara són 36.402.

tracking