Diari Més

Turisme

El càmping Prades Park reobre i troba una oportunitat en la desescalada

Rep clientela entre setmana, famílies que volen gaudir de la natura i persones que teletreballen

Famílies que habitualment s'hi allotgen el cap de setmana, han començat a fer-ho entre setmana.

El càmping Prades Park reobre i troba una oportunitat en la desescaladaPrades Park

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Prades Park és un dels únics quatre càmpings que han obert a Tarragona amb la seva entrada a la fase 1 de desescalada. Va obrir el passat divendres i té un 25% d’ocupació. La seva ubicació al cor de les muntanyes de Prades i envoltat de natura, l’ha ofert una nova oportunitat en ple procés de desconfinament, al contrari del que succeeix en els establiments turístics que viuen del turisme de sol i platja. Famílies que volen gaudir de la llibertat horària que ofereix l’indret i d’aïllar-se en plena natura o persones que volen teletreballar en aquest escenari són la principal clientela que ha començat a omplir els bungalous entre setmana.

«Famílies que venien en cap de setmana, han vingut ara entre setmana», explica una de les responsables del càmping, Mireia Sans.

L’establiment ha hagut d’adequar-se a les noves mesures d’higiene i seguretat que imposa l’estat d’alarma. «Hem instal·lat pantalles a la recepció, al minimarket, cartells informatius a l’entrada del càmping recordant que han de guardar la distància social de seguretat i hem restringit l’accés als espais comuns», detalla Sans. El cert és, però, que l’allotjament en bungalous fa la vida més fàcil a aquells que han arribat per passar alguns dies de desescalada. «Els bungalous són independents. Tots tenen la seva cuina, terrassa, presa d’aigua i les famílies i persones que venen poder fer vida com si fossin a casa seva. També han arribat autocaravanes que no necessiten utilitzar els lavabos comuns», afegeix. El càmping ha distribuït els clients en bungalous separats per tal de facilitar la distància social. «Tots els que venen, ho fan sent molt conscients de les normes que marca l’estat d’alarma i de guardar el distanciament social, però també per a respirar aire pur a la muntanya, fer excursions...», explica Sans.

La reobertura d’aquest càmping, en plena fase 1 després de setmanes tancat, està servint per «arrencar motors i intentar que les pèrdues siguin les menys possibles».

tracking