Diari Més

Policial

Detenen un matrimoni per distribuir cocaïna a Segur de Calafell i Cunit

Se'ls va intervenir 103 grams de cocaïna i més de 12.000 euros

Els objectes que van confiscar als detinguts.

Detenen un matrimoni per distribuir cocaïna a Segur de Calafell i CunitMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir el passat dijous un home i una dona, ambdós de 35 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Segur de Calafell, com a presumptes autors d'un delicte continuat contra la salut pública. Les detencions són resultat d'una investigació oberta a mitjans del mes passat després de tenir indicis de la presència d'un matrimoni que distribuïa cocaïna pels municipis de Segur de Calafell i Cunit.

Els agents van observar que l'home es desplaçava sobretot amb vehicle i prenia tot tipus de mesures per evitar que el poguessin seguir, com la de trucar als clients per canviar el punt de trobada pocs minuts abans.

Diàriament efectuava nombroses transaccions de petites quantitats de cocaïna, per si l'aturava la policia. El detingut un cop havia venut la substància tornava d'immediat al domicili, algunes vegades acompanyat de la seva dona. Coincidint amb el confinament per l'estat d'alarma evitava els carrers principals i sempre portava una bossa a la mà per simular que anava a comprar.

El passat dijous els agents van portar a terme una entrada i perquisició al domicili del sospitós on es van comissar diversos embolcalls amb 103 grams de cocaïna, estris necessaris per a la preparació de les dosis i tota mena d'elements per afavorir la seva conservació.

Durant aquesta entrada, que va comptar amb el suport d'efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), es van localitzar més de 12.000 euros en bitllets. Així mateix també es va intervenir documentació, un ganivet militar de grans dimensions, un puny americà i una vintena de telèfons mòbils.

Es dona la circumstància que l'home està pendent de judici per dues detencions de l'any 2018, també per tràfic de cocaïna. El matrimoni va passar dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs.

tracking