Diari Més

Solidari

El Motor Club Barenys Salou repartirà menjar a les famílies més necessitades

Dilluns faran la primera entrega a sis famílies del municipi

Alguns dels membres que formen part del Motor Club Barenys Salou.

El Motor Club Barenys Salou repartirà menjar a les famílies més necessitadesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Motor Club Barenys Salou ajuda a combatre la pobresa que pugui originar la crisi del coronavirus i repartirà menjar a les famílies més necessitades que es posin en contacte amb ells. En total confien que siguin 14 famílies les que es beneficiïn d'aquesta ajuda totalment altruista per part del club i dilluns rebran el menjar les sis primeres. «No hem pogut fer-ho abans per problemes burocràtics que ara ja no necessitem», lamenten des de l'entitat, des d'on afegeixen que «ens han contactat 16 famílies, però de moment només n'hem acceptat 6 perquè són les que han entrat en els criteris interns de selecció, que no explicarem públicament, i que estan reflectits en acta extraordinària del club».

La iniciativa va sorgir per part de 14 socis que han decidit posar al voltant de 1.000 euros de la seva butxaca, «però col·labora tot el club, l'èxit és de tots, no tots poden posar diners», remarcaAlexMora, president del Motor Club Barenys Salou, qui afegeix que «va sortir d'una de les reunionsd'skypeque fem cada divendres per no perdre el contacte». Amb aquests diners estimen fer compres «d'uns 70 euros» per cada família «a la carta», així doncs, cada persona que es posi en contacte amb l'entitat pot dir que és el que més li fa falta. Des del Motor Club Barenys Salou detallen que els han demanat bolquers, pasta de dents, gel de dutxa, carn o peix, entre molts altres productes. Per tal d'arribar al màxim de famílies possibles, ara han obert un canal de whatsapp al número 674 82 39 75 perquè les famílies que no puguin contactar a través de correu o les xarxes, ho facin a aquest número. L'equip de valoració de les ajudes està format per una educadora i una persona relacionada amb serveis psicològics.

Pel que fa als destinataris d'aquestes ajudes, des de l'entitat reiteren que «les dades personals que ens faciliten les persones que ens contactensonde caràcter confidencial isontractadessegons laLOPD, tot, supervisat per una advocada i sòcia del club», i afegeixen que «un cop finalitzem la iniciativa eliminarem les dades». En aquesta línia, el president de l'entitat explica que «els beneficiaris mai sortiran a la llum pública si no és perquè ells decideixen agrair-ho públicament».

tracking